Product en Techniek

Historische of beschermde gebouwen eisen voor het behoud van hun karakter en uitzicht speciale ambachtelijke en technische vaardigheden bij restauratie of renovatie van ramen en deuren.

Door de samenwerking van over een kwart eeuw met architecten en monumentenzorg hebben wij vensterconstructies ontwikkeld die het mogelijk maken de esthetiek en het karakter van de gebouwen te behouden in combinatie met het gebruik van isolatieglas.

Onze ramen beschikken over de modernste bouwtechnische eigenschappen betreffende energiehuishouding, geluidsbescherming en veiligheidstechnische eisen ondanks smalle profielen. Onze ramen zijn door gerenommeerde testinstellingen getest en bevestigd.

Onze producten onderscheiden zich door:

  • Individuele replica van de originele ramen en deuren met isolatieglas
  • Smalle profielen
  • Vleugel met echte regenlijst
  • Geen industriële neut
  • Kapitelen, traversen en slaglijsten
  • Vele andere belangrijke details volgens origineel

Op basis van onze kennis, een modern machinepark en een uitgebreid bestand aan vreesmachines alsook onze jarenlange ervaring van onze medewerkers zijn wij in de positie competitieve prijzen te maken. Dit geld zowel voor representatieve gebouwen als ook voor openbare gebouwen.

Onze ramen werden in het jaar 2000 bekroond met de prijs voor ambachtwerk in de monumentenzorg in de Bondsrepubliek Duitsland.

Wij produceren origineelgetrouwe ramen in combinatie met de nieuwste technische eisen en dit in alle stijlrichtingen, de gewenste houtsoort en alle kleuren.  

Vyrábíme

    Vyrábíme dovětek